Psykolog – samarbejde

Tidligere samarbejde med psykolog 

I april 2018 fik jeg muligheden for at opstarte et samarbejde med autoriseret psykolog Pernille Blidsøe.

Jeg har i den forbindelse fået supervision og undervisning løbende over de 5 år vi havde et samarbejde. Mine teknikker, metoder og tilgang er grundlagt ud fra min læring og erfaring derfra. 

 I dette samarbejdet var det muligt at kombinerer et psykologisk behandlingsforløb med krops og åndedrætsterapi.

I krops- og åndedrætsterapien bruges blandt andet blid afspænding og det bevidst sammenhængende åndedræt, som hjælper kroppen til at løsne uhensigtsmæssige blokeringer og spændinger.

Let og blidt

Krops- og åndedrætsterapien kan skabe større selvbevidsthed og øge selvfølelsen, og derved reducerer stress, give mere overskud i hverdagen og afhjælpe angst. Samtidig kan den, støttende og blidt, forløse gamle følelsesmæssige traumer – her giver kombination med den psykologiske behandling minimal risiko for gen- traumatisering. 

Pernille skriver blandt andet: 

“Efter i et år at have skabt erfaringer med denne type af behandlersamarbejde, kan jeg se hvor vigtigt det er at kunne tilbyde kombinationen. Behandlingen foregår under tæt opfølgning af mig ved supervision til kropsterapeuten og med en fælles stadig udvikling af metoder. Kropsterapeuten lærer i uddannelsen at skulle håndtere det psykiske materiale der dukker op i behandlingen. I metodeudvikling arbejder vi på at kropsterapeuterne kun har fokus på kroppen, og på den måde støtter klienten i at skabe større kropsbevidsthed, og dermed en meget bedre mentaliseringsevne.”