Klientinfo om kropsterapi

Klientinformationer

Efter en kropsbehandling har kroppen brug for ro. Det er derfor vigtigt at du har en skemafri dag eller to. Skal du på  arbejde så gør det i dit eget tempo. Sørg for at gå tidligt i seng så du får godt med søvn.

Det er vigtigt at du efter en behandling drikker rigeligt med vand. Kroppen frigiver mange affaldsstoffer og har derfor brug for vand til at udskille dem.

Efter en kropsterapeutisk behandling kan der forekomme både fysiske og psykiske reaktioner.

De fysiske reaktioner kan være en opblussen af det, eller de symptomer du er blevet behandlet for. De fortager sig igen, typisk efter et par dage. Smerter i led eller muskler er en reaktion på udrensning af affaldsstoffer. Affaldsstofferne kan ligge som små “krystaller” i kroppen, og når de udrenses kan det være smertefuldt.

De psykiske reaktioner kan være følelser som kommer pludselig. De kan komme ud af det blå og de kan være kraftige. Det er gamle følelser som ikke er blevet udtrykt, som kroppen giver slip på. Forsøg så vidt muligt at give dine følelser lov til at fylde og komme til udtryk.

Under og efter en Kropsterapeutisk behandling hos Sentido kan der opstå forskellige reaktioner. Disse er ikke spor farlige men en helt naturlig reaktion på en kropsbehandling.

Snurren i kroppen – Når spændinger i din krop giver slip, kommer der en øget blodcirkulation. Cellerne i din krop vil derigennem optage mere ilt og næring. Dette kan mærkes som en snurren i kroppen.

Kløe – Den gennemstrømning der foregår til nervespidserne kan øges i en behandling. Det kan opleves som en kløe.

Sved – Under og efter en behandling kan blodgennemstrømningen aktiverer dit stofskifte og du begynder derfor at svede.

Rystelser – Når din krop er ved at rette op på sig selv, som at finde på plads, kan der komme rystelser i kroppen.

Kramper – Tit når dine muskler trækker sig sammen og afspænder sig selv, opstår der kramper. Det kan også forekomme hvis du er i væskemangel.

Svimmelhed – Når du i en behandling arbejder med dybe vejrtrækninger frigives der flere affaldsstoffer end normalt. Når disse affaldsstoffer går i blodbanen kan du kortvarig opleve at blive svimmel.

Spændte læber eller låste fingre – Når åndedrættet og de indre organer reguleres, kan der forekomme spændinger i fingrene og/eller omkring munden.

Kilden – Overfladiske spændinger i musklerne kan mærkes som kilden.

Brændende fornemmelser – Når der opstår gennemstrømning i dit nervesystem, kan det give en brændende fornemmelse.

Hyperventilation – Når der er kontakt til en psykisk blokering men uden en egentlig forløsning.

 

Lige som vi alle er forskellige, reagerer vi også forskelligt på kropsterapi.  Har du brug for at spørge om noget eller brug for en samtale, så skal du bare ringe. +45 24840965

Du må også gerne skrive en mail på hej@sentidokropsterapi.dk, – eller kontakte mig via formularen her

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive fri og fuld af styrke og overskud.

Vi ses