Behandlinger

Kropsbehandling

Hos Sentido Kropsterapi, tilbyder jeg kropsbehandling til forskellige former for fysiske problemstillinger. De fysiske problemstillinger kan udspringe fra: belastende begivenheder,  stærkt følelsesmæssigt ubehag eller at vi befinder os i en periode i livet med et højt stress niveau. 

Mine kropsbehandlinger kan hjælpe med, på en blid og afspændende tilgang, at løsne kroppen og komme ind og finde dyb ro. 

Det bedste udgangspunkt er, at kombinerer den kropslige behandling med psykologisk behandling. Dels fordi, kropsbehandling kan åbne op for tidlige og før-sproglige traumaer, angst, udbrændthed, stress, belastningsreaktioner og PTDS. 

Åndedrætsterapien bruges i stort set alle mine sessioner. Åndedrætsterapien i kombination med blid afspænding skaber en unik mulighed for at løsne de uhensigtsmæssige blokeringer og spændinger som kan ligge i kroppen. Spændinger som vi alle bærer rundt på og som dukker op i form af smerte, ømme muskler, negative følelser og tanker. 

Kropsbehandling og hovedpine

Kan komme af flere forskellige grunde, men en af de hyppigste grunde til hovedpine er stress. Kroppen har brug for rum og hvile for at kunne fungerer optimalt.

Mine kropsbehandlinger er en forløsende massageform som sætter gang i kroppens eget energisystem. Her har kroppen nemmere ved at lokaliserer problemet, da blod og energi får et frit løb gennem kroppen. Jeg oplever, at mange af mine klienter som døjer med hovedpine, også oplever  deres hverdage meget tankefyldte. Derfor arbejder jeg med roligt at afspænde, bruge åndedrættet til at hjælpe afspændingen med at ske. Vi starter for det meste sessionen med at tale om, hvad du kropsligt oplever og mærker – fordi det kan være vigtigt i selve kropsbehandlingen.

Du kan læse mere om kropsterapi mod hovedpine her

Kropsbehandling mod Stress

Betegnes hos nogle som en folkesygdom, det er blevet så almindeligt at have eller have haft stress. Det er muligt at det er blevet en almen sygdom, men den må endelig ikke negligeres. Stress er alvorligt for kroppen og psyken.

I mine kropsbehandlinger hos Sentido har jeg erfaret at vi oplever stress helt forskelligt. Alt efter hvem vi er som mennesker oplever vi forskelligt. Jeg behandler udelukende ud fra det menneske som sidder foran mig, nemlig dig, din situation, dine følelser og dine behov.

Jeg pejler mig ind på hvordan du, kropsligt oplever din stress. Vi har altid en indledende  samtale hvor vi taler om hvilke kropslige sansninger du bemærker.

Jeg behandler altid med megen ro, giver dig og din krop plads til at være lige der på briksen. Du falder helt ned og mærker dig selv. Åndedrættet vil være i fokus, samt små lette tryk for at få kontakt til kroppen og lade hovedet koble fra. Det er en rigtig god energiskaber og bringer kroppen i ro, tryghed og i centrering hvor den kan finde sin indre kerne. Som tidligere skrevet er ingen mennesker ens, og derfor kan jeg ikke beskrive en præcis session hos Sentido Kropsterapi – men du er velkommen til at ringe og få en snak, det vil jeg altid gerne.

Du kan læse mere om kropsterapi mod stress her

Kropsbehandling mod angst og depression

Opleves forskelligt for den enkelte. Symptomerne på angst og depression handler om den ubalance som ligger i kroppen eller i det liv vi lever. Vi har i vores krop adgang til følelsen af glæde og ro, som af en eller anden grund er blevet overskygget af noget andet.

I den kropsterapeutiske behandling vil mit fokus være afspænding. Samtidig vil jeg arbejde med at skabe balancen i kroppen. Dette gør jeg først og fremmest ved at tale med dig, så dekan sætte nogle ord på hvordan du kropsligt mærker og fornemmer dig selv. At sætte ord på de ting du oplever i din krop. Med afspænding, styrker det dig til at opleve en større kontrol over din situation. Det er et samarbejde hvor vi sammen skaber en rum til dig, hvor der er plads til de følelser og oplevelser du gemmer i din krop og i dit sind.

Du kan læse mere om kropsterapi mod angst  her
Om kropsterapin mod depression kan du læse mere her
 

Kropsbehandlinger i København

Jeg udfører kropsbehandlinger fra min klinik i København som ligger på Østerbro.