Klienterne siger

“Jeg kan på det varmeste anbefale kropsterapi hos Michelle.
Hun tager dig i hånden, og guider dig på rolig og tryg vis igennem de oplevelser, du får i krop og sind under en behandling.
Michelle er meget professionel, og du kan trygt stole på, at hun hjælper dig i det tempo og på den måde, som passer til dig. Gennem mine behandlinger hos Michelle har jeg lært, hvordan min krop føles, når jeg har det godt, og jeg har lært teknikker til at få ro på og finde tilbage til den tilstand, hvis hovedet eller kroppen bliver urolig. Michelle er meget respektfuld og omsorgsfuld, og det er vigtigt, så man tør give sig hen og få det fulde udbytte af behandlingerne.”

Christina, 34 år

Der sker faktisk noget med kroppen

"Intet mindre end fantastisk og nærmest uvirkeligt, hvordan Michelle formår at "prikke" til og udfordre min krop, så den bevæger sig i den rigtige retning.
En overvældende oplevelse at mærke kroppen reagere på noget hjernen ikke var klar over. Følelserne kommer snigende efter behandlingen og efter første gang, følte jeg mig mere glad og tilfreds.

Efter andet besøg, reagerede jeg ved at blive vred og indebrændt, heldigvis blev det gradvist mindre og er helt væk igen. Det er dog et rigtig godt bevis på, at der rent faktisk sker noget med kroppen efter behandlingerne.

Gør dig selv en tjeneste og invester lidt tid i dig selv, det er det hele værd."
Susan Nørgaard Kjær Olsen

Så dejlig en behandling!

"Jeg døjer meget med smerter i nakken, samt vejrtrækningsproblemer. Michelle var så god til at få mig til at slappe af i hele kroppen, at jeg dagen efter min behandling faktisk følte at jeg manglede en del af mig selv - mine smerter.. Hvilket jo var en fantastisk byrde at slippe af med! Samtidig har hun fået mig til at tænke over min vejrtrækning i dagligdagen, hvilket jeg også altid har været dårlig til! Så klart en anbefaling herfra, og jeg kommer igen!"
Mille Raunsbæk
Salgsarbejder med smerter i nakken.

"Jeg har gennem en årrække gået hos Michelle og er gået fra at være lidt skeptisk ift., hvad det der kropsterapi nu var for noget, til at have en dyb respekt for det, som kropsterapien hos Michelle kan.

Michelle formår med sin behandling at skabe ro, både kropsligt og mentalt, og jeg er altid blevet mødt med lytten, rummelighed, omsorg og forståelse samt en insisteren på at finde ud af, hvad mit behov er den pågældende dag samtidig med, at hun blidt og kontinuerligt har dirigeret mig i retning, så jeg løbende har udviklet mig.

udvikling som ikke kun foregår i sessionen, men som jeg også har fået redskaber til at fortsætte med, når jeg er gået derfra. Jeg kan på det varmeste anbefale kropsterapi hos Michelle."

Pernille, 43 år"Efter nogle få seancer hos Michelle var mit stressede nervesystem så meget i ro og min tillid så stor, at jeg gik fra følelsen af ikke at vide, hvad jeg havde behov for til pludselig at kunne guide hende til, hvor hun skulle holde og trykke - og hvor meget.
I det "virkelige" liv, har det hjulpet mig til at kunne finde og sætte mine grænser og finde og udtrykke mine behov.”

Lene, 50 år

Jyllandsposten 28/01 – 2018
Du kan også se et billede af artiklen på min facebookside her

Peter Rosendal
Skribent på Jyllandsposten

Kropslig velbehag

"Jeg er fast klient hos Michelle. Hver gang er jeg gået fra behandlingen med ny energi. Mit sind og min krop har følt sig let som en fjer efter hver behandling. Jeg kan varmt anbefale Michelle som kropsterapeut, hun guider dig trygt igennem behandlingen og hvad der er vigtigt for mig er, at jeg føler vi er sammen i processen. Michelle formår med sin varme personlighed at skabe et roligt, afslappende og trygt rum for kropslig velbehag!"”Michelles hænder og intuition kan noget helt særligt!
Marianne Honoré
Glad klient

Smertefri

"Anbefaling - hvis nogle af jer er nysgerrige på kropsterapi. Jeg har gået i behandling hos Michelle igennem flere måneder for smerter i hoften og er nu blevet smertefri for første gang i over et år. Jeg kan mærke en tydelig forskel på før og efter. Michelle er top professionel og derudover en meget empatisk og nærværende behandler. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, så prøv hende, hvis du bakser med en udefinerbar smerte, som lægerne ikke har kunnet afhjælpe."
Dorte Hartmann

Fysisk og mental indblik

"Kropsterapien giver mig et energiboost i en travl hverdag. Jeg føler mig hver gang som et nyt menneske! Jeg har gennem terapien fået et langt bedre indblik i mig selv, fysisk og mentalt. Michelle er en fantastisk behandler og jeg føler mig altid set og i gode hænder.”
Ditte
Marketing Manager

 

Jeg vil også rigtig gerne hjælpe dig – du kan kontakte mig her