Hovedpine – Kropsterapi

Behandling af hovedpine med kropsterapi eller afspænding. 

Sessionen varer 50 eller 75 min. inkl. omklædning og indledende samtale. 

Da hovedpiner er forskellige, alt efter hvor de stammer fra, er det vigtigt, for bedst behandling, at undersøge hvordan og hvor den mærkes.

Kropsterapi og hovedpine

Hvordan kan behandlingen lindre symptomerne 

Som udgangspunkt arbejder jeg med at skabe mere ro og afslappethed i din krop. Samtidig mærker jeg efter spændinger og spændingsmønstre, for at kunne kortlægge hvad der bidrager til at hovedpinen starter. 

Når din krop er i en rolig og afslappet tilstand, kan kroppen meget bedre give slip på eventuelle spændinger og der opstår bedre blodcirkulation og iltning af kroppen – dette er en forudsætning for, at kroppens muskler ikke spænder yderligere op. 

Jeg vil samtidig have fokus på dit åndedræt og sørge for at din krop iltes tilstrækkeligt, da iltningen også er med til at øge blodcirkulationen og afspænding af dine muskler. 


Det kan være nødvendigt med flere behandlinger for, at lære kroppen at vende tilbage til en afspændt tilstand. Du får også de nødvendige øvelser, redskaber og teknikker med dig fra gang til gang, for bedst mulige resultat i fremtiden.


Har du spørgsmål eller brug for en samtale, er du velkommen til at kontakte mig på: +45 24840965 eller på: hej@sentidokropsterapi.dk