Klienterne siger

Der sker faktisk noget med kroppen

"Intet mindre end fantastisk og nærmest uvirkeligt, hvordan Michelle formår at "prikke" til og udfordre min krop, så den bevæger sig i den rigtige retning.
En overvældende oplevelse at mærke kroppen reagere på noget hjernen ikke var klar over. Følelserne kommer snigende efter behandlingen og efter første gang, følte jeg mig mere glad og tilfreds.

Efter andet besøg, reagerede jeg ved at blive vred og indebrændt, heldigvis blev det gradvist mindre og er helt væk igen. Det er dog et rigtig godt bevis på, at der rent faktisk sker noget med kroppen efter behandlingerne.

Gør dig selv en tjeneste og invester lidt tid i dig selv, det er det hele værd."
Susan Nørgaard Kjær Olsen

Så dejlig en behandling!

"Jeg døjer meget med smerter i nakken, samt vejrtrækningsproblemer. Michelle var så god til at få mig til at slappe af i hele kroppen, at jeg dagen efter min behandling faktisk følte at jeg manglede en del af mig selv - mine smerter.. Hvilket jo var en fantastisk byrde at slippe af med! Samtidig har hun fået mig til at tænke over min vejrtrækning i dagligdagen, hvilket jeg også altid har været dårlig til! Så klart en anbefaling herfra, og jeg kommer igen!"
Mille Raunsbæk
Salgsarbejder med smerter i nakken.

Klumme fra Jyllandsposten.

Peter har skrevet en klumme om mig i Jyllandsposten, du kan læse klummen her Jyllandsposten 28/01 – 2018
Du kan også se et billede af artiklen på min facebookside her
Peter Rosendal
Skribent på Jyllandsposten

Kropslig velbehag

"Jeg er fast klient hos Michelle. Hver gang er jeg gået fra behandlingen med ny energi. Mit sind og min krop har følt sig let som en fjer efter hver behandling. Jeg kan varmt anbefale Michelle som kropsterapeut, hun guider dig trygt igennem behandlingen og hvad der er vigtigt for mig er, at jeg føler vi er sammen i processen. Michelle formår med sin varme personlighed at skabe et roligt, afslappende og trygt rum for kropslig velbehag!"
Marianne Honoré
Glad klient

Smertefri

"Anbefaling - hvis nogle af jer er nysgerrige på kropsterapi. Jeg har gået i behandling hos Michelle igennem flere måneder for smerter i hoften og er nu blevet smertefri for første gang i over et år. Jeg kan mærke en tydelig forskel på før og efter. Michelle er top professionel og derudover en meget empatisk og nærværende behandler. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, så prøv hende, hvis du bakser med en udefinerbar smerte, som lægerne ikke har kunnet afhjælpe."
Dorte Hartmann

Fysisk og mental indblik

"Kropsterapien giver mig et energiboost i en travl hverdag. Jeg føler mig hver gang som et nyt menneske! Jeg har gennem terapien fået et langt bedre indblik i mig selv, fysisk og mentalt. Michelle er en fantastisk behandler og jeg føler mig altid set og i gode hænder.”
Ditte
Marketing Manager

 

Jeg vil også rigtig gerne hjælpe dig – du kan kontakte mig her