Hovedpine – Kropsterapi

Behandling af hovedpine med kropsterapi.

Sessionen varer 75 min. inkl. omklædning og indledende samtale.

Hos Sentido Kropsterapi på Østerbro i København havner du i en lille tryg, varm og dejlig lomme.

Når du er ankommet starter vi med en indledende samtale, hvor du fortæller lidt om hvordan du oplever og mærker kroppen. 

Jeg vil tage udgangspunkt i din (kroniske) hovedpine, men jeg vil samtidig gå på opdagelse på resten af kroppen. Det er måske ikke der hvor smerten viser sig, at det virkelige problem ligger

Kropsterapi og hovedpine

Jeg guider dig hele vejen gennem 

På briksen ligger du først på ryggen med tæppe på. Jeg starter med en lille opvarmning af kroppen. Jeg tjekker op på din vejrtrækning, hvordan den bevæger sig, hvordan den lyder og hvor meget energi du bruger på den. Jeg guider dig hele tiden i vejrtrækningen.

Ti stille og luk øjnene

Jeg bevæger mig rundt på din krop, mærker efter hvor du er spændt og hvor mærker jeg noget er anderledes. Nogle steder vil jeg gå dybere med mit tryk – imens jeg guider dig med din vejrtrækning.

Under behandlingen sker der en masse i kroppen. F.eks. energisystemet der bliver aktiveret. Nogle gange kan du mærke det ved en prikken eller sitren i kroppen.

Du kan opleve at blive følelsesmæssige rørt, hvilket er helt almindeligt og ufarligt. Jeg guider dig igennem det hele.

Hvad sker der i kroppen

Når du længe har gået med noget indeni så lagres det i din krop. Uanset hvor meget hovedet har arbejdet så glemmer kroppen ikke oplevelser, følelser og tanker. De vil derfor lagres i din krop. Det som lagres i din krop vil på et tidspunkt komme til udtryk. Det udtryk kan være din hovedpine. Det kan vise sig som noget fysisk, fordi din krop spænder op vil gøre dig opmærksom på noget.

Jeg fortæller dig når vi er ved at være færdige. Du får en afslutning som giver dig helt ro, lige så du synker ned i briksen. Jeg giver dig styrke til at din krop selv arbejder videre, og ro til dit sind og dine tanker. Det er med let og fast berøring på din krop. Jeg holder f.eks min hånd længere tid et bestemt sted hvor jeg mærker der er brug for ro. Jeg lægger mine hænder på dig som et stort blødt og tungt tæppe.

Når kropsbehandlingen afsluttes

Når du skal op i den virkelige verden igen får du tid. Du rejser dig når du er klar, og får en glas vand.  Du har fået masser af ilt igennem de dybe vejrtrækninger og dit energisystem arbejder rigtig godt. Det kan du måske også mærke ved at du er lidt omtåget og svimmel. Tag dig bare god tid om at komme på benene og i tøjet. Kroppen udskiller mange affaldsstoffer under og efter en behandling, så det er vigtigt med masser af vand og du skal nok ud og tisse.

Jeg informerer dig om at du altid må ringe eller skrive til mig. Uanset hvad det er! Du skal huske at jeg altid griber dig, også selvom du er gået ud ad døren.

Når vi er færdige med at afslutte sessionen aftaler vi hvad der så skal ske. Jeg følger dig nu til døren, du får en krammer, hvis du vil, og vi siger farvel.

Jeg inviterer dig til at kontakte mig

Det er så forskelligt hvordan vi reagerer på kropsbehandling, lige som vi alle er forskellige. Har du brug for at spørge om noget eller brug for en samtale, så skal du bare ringe. +45 24840965

Du er også mere end velkommen til at skrive til mig, via kontaktformularen her

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive fri og fuld af styrke og overskud.

Vi ses