Kropsterapi og stress

Stress forløsende kropsterapi. Sessionen varer 75 min. inkl. omklædning og indledende samtale.

Hos Sentido tilbyder jeg stress forløsende kropsterapi. Længerevarende stresspåvirkning kan gøre at du føler en mistet kontrol/ kontakte til kroppen, og din hjerne har på sin vis overtaget styringen. 

Hvordan hjælper forløsende kropsterapi stress?

Når du har stress forlanger kroppen at du slapper af. Den sender dig en masse signaler om, at nu skal der andre boller på suppen. Kropsterapi hjælper dig med at finde tilbage til din naturlige og gode balance, hvor du får mulighed for at finde roen, så du kan oplever at gå fra min klinik med større styrke og mere ro.

Sådan foregår stress forløsende kropsterapi

Hver session starter vi med en indledende samtale, hvor vi taler lidt sammen om hvordan du mærker og sanser din krop. Hvordan kommer det til, i kropsligt udtryk, at  At tale sammen inden behandlingen, sætter fokus på kroppen – hvordan oplever du din krop og hvordan er kontakten hertil.  Det giver mig en ide om, hvad jeg skal arbejde med når vi kommer over på briksen.

Det handler samtidig om at vi sammen skaber et rum hvor du føler dig tryg, og hvor det bliver muligt at du bare kan lægge dig på briksen og ikke skulle tage stilling til noget. 

Du må forvente at det tager mellem 3-5 behandlinger, inden du for alvor kan mærke en forandring, men allerede efter 1. behandling vil du nok kunne mærke en umiddelbar lettelse.

Så er vi klar til selve kropsmassagen

På briksen ligger du først på ryggen med tæppe på og jeg starter med en lille opvarmning af kroppen. 

Jeg tjekker op på din vejrtrækning. Hvordan den bevæger sig, hvordan den lyder og hvor meget energi du bruger på den. Jeg guider dig hele tiden i vejrtrækningen. Luk øjnene og mærk dig selv

Når du er stresset er din krop i alarmberedskab. Din krop prøver at fortælle dig at noget er galt. Den vil så gerne at du lytter og mærker den, mærker hvad den har brug for. Det finder vi sammen ud af når du er landet godt på briksen.

Hvis du snakker meget kan jeg finde på at bede dig om at være stille.

Jeg bevæger mig rundt på din krop, mærker efter hvor du er spændt og hvor mærker jeg noget er anderledes. Nogle steder vil jeg gå dybere med mit tryk – imens jeg guider dig med din vejrtrækning.

Under kropsbehandlingen sker der en masse i kroppen. Dit energisystem bliver blandt andet aktiveret. Nogle gange kan du mærke det ved en prikken eller sitren i kroppen – ikke noget ubehageligt eller farligt. Jeg er hos dig og guider dig igennem det hele.

Du kan opleve at blive følelsesmæssige rørt, hvilket er helt almindeligt og ufarligt. Jeg guider dig igennem det hele.

Hvad sker der i kroppen

Når du længe har gået med noget indeni så lagres det i din krop. Uanset hvor meget hovedet har været på overarbejde, så glemmer kroppen ikke oplevelser, følelser og tanker. De vil blive lagret i kroppen. Det som lagres i din krop, vil på et tidspunkt komme til udtryk. Det udtryk kan være stress – vi kan opleve stress meget forskelligt.  Det viser sig som noget fysisk, fordi din krop vil gøre dig opmærksom på noget. Gennem den stress forløsende kropsterapi, finder vi ud af hvad der trykker dig, og sammen finder vi en vej ud

Jeg er ved dig og har en hånd på dig hele tiden. Som tidligere beskrevet kan du opleve forskellige følelser igennem sessionen. Jeg er 100% på dig, for dig og om dig.

Du  vil med sikkerhed opleve at være mere let og fri – det er kernen ved stress forløsende kropsterapi.

Jeg giver dig styrke til at din krop selv arbejder videre, og ro til dit sind og dine tanker. Det er med let og fast berøring på din krop. Jeg holder f.eks min hånd længere tid et bestemt sted hvor jeg mærker der er brug for ro. Jeg lægger mine hænder på dig som et stort blødt og tungt tæppe.

Når kropsterapien afsluttes

Når du skal op i den virkelige verden igen får du tid. Du rejser dig når du er klar, og får en glas vand.  Du har fået masser af ilt igennem de dybe vejrtrækninger og dit energisystem arbejder rigtig godt.

Det kan du måske også mærke ved at du er lidt omtåget og svimmel. Tag dig bare god tid om at komme på benene og i tøjet. Kroppen udskiller mange affaldsstoffer under og efter en behandling, det er derfor vigtigt med masser af vand, og du skal nok også ud og tisse.

Du skal huske at jeg altid griber dig, også selvom du er gået ud ad døren.

Når vi er færdige med at afslutte sessionen aftaler vi hvad der så skal ske. Jeg følger dig nu til døren, du får en krammer, hvis du vil, og vi siger farvel.

Kontakt mig nu, og slip din stress med forløsende kropsterapi

Det er så forskelligt hvordan vi reagerer på kropsbehandling, lige som vi alle er forskellige. Har du brug for at spørge om noget eller brug for en samtale, så skal du bare ringe. +45 24840965

Du må også gerne skrive en mail til mig via min kontaktside her

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive fri og fuld af styrke og overskud.

Ses vi?

Michelle Madsen - Specialist i kropsterapi

Min egen oplevelse med stress forløsende kropsterapi

Jeg har selv været ramt af stress. Jeg sov dårligt men var hele tiden på dupperne selvom jeg var pisse træt. Jeg var svimmel, havde ondt i hovedet og det førte til en masse sukkerspisning. Jeg oplevede at jeg havde det dårligt men følte mig ikke stresset. ” Der er jo bare run på, på arbejdet for tiden”

Den dag jeg ikke kunne komme ud af sengen!

Det var et vink med en vognstang. Men jeg blev pludselig meget opmærksom på hvordan min krop havde det. Den var udbrændt og ligeledes føltes min psyke.

Jeg startede med at sygemelde mig, ligge på langs i 3 måneder hvorefter, jeg valgte at sige mit arbejde op. Jeg gik arbejdsløs  i 1,5 år før jeg igen var klar til samfundet.

Det jeg gjorde var min redning

Jeg startede til yoga, trods jeg virkelig syntes det var kedeligt. Min krop lærte at slappe af, komme væk fra hovedet og være i nuet. Jeg har været afhængig lige siden. Udover det lærte jeg en masse om hvem jeg egentlig var. Hvad er vigtigt for MIG. Hvornår jeg vil sige JA tak og NEJ tak – uanset konsekvenserne.

Lang historie kort fortalt. Jeg kom i arbejde igen. Stødte på en masse udfordringer i forhold til alle de nye ting jeg havde lært om mig selv. Indså efter en længere periode på mit forrige job at; “Nu har jeg arbejdet på at få det jeg gerne vil have. Jeg bliver ikke mødt i mine ønsker og behov. Jeg skal videre i mit liv og jeg skal lave noget der er sjovt og inspirerende”

Min mave er min bedste ven

Jeg startede på uddannelsen som kropsterapeut hos Totum og sagde mit arbejde op. Jeg besluttede lige der at jeg vil være fri og har ret til at være glad. Ret til at lave noget sjovt og inspirerende, og det må jeg sige at jeg gør.

Jeg møder stadig udfordringer. Jeg mærker efter i min krop og lader den styre. Hvad siger maven. Jeg er kommet så langt efter maven er blevet min bedste ven.

Jeg har selv fået rigtig mange kropsterapeutiske behandlinger på Totum. Det har været med til at redde mig endnu mere. Det har været rigtig hårdt at arbejde med mig selv, men det har absolut også været lige så fedt og skønt. Jeg elsker det!

Indehaver , Sentido Kropsterapi