kropsterapi mod angst

Kropsterapi og angst. Sessionen varer 75 min. inkl. omklædning og indledende samtale.

Hos Sentido tilbyder jeg blandt andet kropsterapi til dig med angst.

Inden jeg starter den egentlige kropsbehandling af dig, indleder vi sessionen med en samtale. Jeg tager udgangspunkt i din oplevelse af din krop, hvordan du mærker kontakten, hvordan kroppen føles og hvordan vejrtrækningen føles og bevæger sig. Jeg vil lade dig fortælle hvordan du korpsligt oplever din angst og hvad den gør ved dig.

Jeg lover dig at du kan!

Jeg bevæger mig rundt på din krop, mærker efter hvor noget er spændt og savner opmærksomhed. Jeg vil afspænde din krop med langsomme tryk og stræk, og nogle steder vil jeg gå dybere med mit tryk – imens jeg guider dig med din vejrtrækning.

Under behandlingen sker der en masse i kroppen. F.eks. energisystemet der bliver aktiveret. Nogle gange kan du mærke det ved en prikken eller sitren i kroppen.

Du kan opleve at blive følelsesmæssige rørt, hvilket er helt almindeligt og ufarligt. Jeg er hos dig og guider dig igennem det hele..

Angst avler angst. Sammen opbygger vi et bånd af tillid…

Når du har angst, kan tanken om at få angst give angst. Når du får kropsterapi så sættes kroppens energisystem igang. Her arbejder kroppen på at genfinde dit naturlige flow. Man kan sammenligne det med at genstarte en computer, hvor den så skal finde virussen der driller.

Denne proces kan for dig med angst være angstprovokerende. Her er det rigtig vigtigt at du føler dig tryg hos mig. Vi taler om hvad der sker og hvad du kan mærke – hvis du mærker noget.

Du kan også mærkes som angst at have mistet kontakten til din krop. Her hjælper jeg dig med at opbygge et bånd og en tillid imellem dig og din krop igen. Jeg guider dig hele vejen og jeg passer rigtig godt på dig.

Hvad sker der i kroppen

Når du længe har gået med noget indeni så lagres det i din krop. Uanset hvor meget hovedet har arbejdet så glemmer kroppen ikke oplevelser, følelser og tanker. De vil derfor lagres i din krop – det kan være gamle tankemønstre der gemmer sig, uden du opdager dem. Din hjerne har taget en stor kontrol, men den famler lidt i blinde efter en udvej.

Det som lagres i din krop vil på et tidspunkt komme til udtryk. Det udtryk kan være fysisk og psykisk. At du oplever modløshed, ked af det hed og fysiske symptomer som f.eks.  hjertebanken, svimmelhed, murren, overfladisk vejrtrækning mm. .Det er kroppens måde at reagere på når den tror noget er farligt. 

Medicin og kropsterapi mod angst

Det skal siges at du sagtens kan være medicineret for din angst under en kropsbehandling. Medicin kan være guld værd når din hjerne er ked af det. Kropsterapi hjælper kroppen med at opretholde den naturlige gode balance i systemet. De to kan sagtens gå hånd i hånd.

Min egen oplevelse med kropsterapi mod angst

Jeg har selv haft fysiske symptomer på angst. Hjertebanken, svimmelhed og en diffus tåge liggende over hovedet. Jeg gik til alle mulige læger for at finde ud af hvad det kunne være. Efter mange lægebesøg kom jeg til en øre, næse hals læge. Han sagde; Har du overvejet om du har stress? Jeg har haft stress før men kunne ikke genkende disse symptomer.

Jeg startede i mesterlære som kropsterapeut da jeg havde disse angst symptomer. Jeg fik masser af behandlinger, og kunne konkluderer at mit system var stresset. Jeg havde stress. Det satte mit system i ubalance. Jeg kunne efter nogle behandlinger mærke, at det faktisk VAR en ubalance ( selvom jeg synes jeg havde styr på det hele).

Jeg kan stadig få symptomerne idag, men nu ved jeg hvad det handler om. Jeg oplever det når jeg arbejder alt for meget i mit hoved. Så er det tid til at trække vejret, koble hovedet fra og mærke kroppen igen.

Tiden på briksen

Jeg fortæller dig når vi er ved at være færdige. Du får en afslutning som giver dig helt ro, lige så du synker ned i briksen. Jeg giver dig styrke til at din krop selv arbejder videre, og ro til dit sind og dine tanker. Det er med let og fast berøring på din krop. Jeg holder f.eks min hånd længere tid et bestemt sted hvor jeg mærker der er brug for ro.

Når vi afslutter kropsbehandlingen

Når du skal op i den virkelige verden igen får du tid. Du rejser dig når du er klar, og får en glas vand.  Du har fået masser af ilt igennem de dybe vejrtrækninger og dit energisystem arbejder rigtig godt.

Det kan du måske også mærke ved at du er lidt omtåget og svimmel. Tag dig bare god tid om at komme på benene og i tøjet. Kroppen udskiller mange affaldsstoffer under og efter en behandling, det er derfor vigtigt med masser af vand, og du skal nok også ud og tisse.

Du skal huske at jeg altid griber dig, også selvom du er gået ud ad døren.

Når vi er færdige med at afslutte sessionen aftaler vi hvad der så skal ske i dit videre forløb. Vi er alle forskellige, og jeg tilrettelægge alle mine forløb individuelt

Kontakt mig i dag, og slip af med din angst med kropsterapi

Det er så forskelligt hvordan vi reagerer på kropsbehandling. Har du brug for at spørge om noget eller brug for en samtale, så er du altid velkommen til at ringe til mig på +45 24840965

Eller du kan skrive til mig via min kontaktformular her

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive fri og fuld af styrke og overskud.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig af med din angst gennem kropsterapien