Depression – Kropsbehandling

Depression – kropsbehandling. Sessionen varer 75 min. inkl.omklædning og indledende samtale  

Inden vi går i gang med med kropsterapi, starter jeg altid med en indledende samtale, hvor jeg hører lidt om hvad du kropsligt oplever, sanser og bemærker. Det er vigtigt at få skabt et rum hvor du føler dig tryg, og hvor du bare kan ligge dig på briksen og ikke skulle noget.  

Stol på dig selv – Sammen finder vi vejen. 

Når du er landet på briksen, så stol på at du kan. At du er fuldt ud i stand til at mærke den kropslige kontakt/kontrol. Sammen finder vi vejen frem ved hjælp af behandlingen og den ro som kommer med den.

Jeg bevæger mig rundt på din krop, mærker efter hvor noget er spændt og savner opmærksomhed. Jeg vil afspænde din krop, roligt og langsomt,  nogle steder vil jeg gå lidt dybere dybere med mit tryk – imens jeg guider dig med din vejrtrækning.

Under behandlingen sker der en masse i kroppen. F.eks. energisystemet som bliver aktiveret. Nogle gange kan du mærke det ved en prikken eller sitren i kroppen – ikke noget ubehageligt. Jeg er hos dig og guider dig igennem det hele. Du kan opleve at blive følelsesmæssige rørt, hvilket er helt almindeligt og ufarligt. Jeg guider dig igennem det hele. 

                                                                                                    

Når kroppen bliver glad.

Når du længe har gået med noget indeni så lagres det i din krop. Uanset hvor meget hovedet har arbejdet så glemmer kroppen ikke oplevelser, følelser og tanker. De vil derfor lagres i din krop.

Det som lagres i din krop vil på et tidspunkt komme til udtryk. At du oplever modløshed og ked af det hed.   Din krop har adgang til følelsen af glæde, ro og overskud. Den adgang er vi født med, men noget i din krop har spærret for den. Sammen får vi adgang til din kerne, der hvor glæden, roen     og overskuddet ligger.

 Medicin og kropsbehandling

Det skal siges at du sagtens kan være medicineret for din depression under en kropsbehandling. Medicin kan være guld værd og Kropsterapi hjælper kroppen med at opretholde den naturlige gode balance i systemet. De to kan sagtens gå hånd i hånd.

 

Stop tiden

Det foregår i dit tempo, og det er altid tilladt at tage det helt i dit eget tempo. Jeg er ved dig og har en hånd på dig hele tiden. Jeg er 100% på dig, for dig og om dig. Jeg fortæller dig når vi er ved at være færdige. Du får en afslutning som giver dig helt ro, lige så du synker ned i briksen. Jeg giver dig styrke til at din krop selv arbejder videre, og ro til dit sind og dine tanker. Det er med let og fast berøring på din krop. Jeg holder f.eks min hånd længere tid et bestemt sted hvor jeg mærker der er brug for ro. Jeg lægger mine hænder på dig som et stort blødt og tungt tæppe.

Når vi afslutter kropsbehandlingen

Efter behandlingen får du vand og god tid til at samle dig igen. 

Når vi er færdige med sessionen aftaler vi hvad der efterfølgende skal se – næste behandling, hvor mange osv. Jeg følger dig til døren, du får en krammer hvis du vil, og vi siger farvel. 

Du er altid velkommen til at tage kontakt. Uanset hvad det er. Du skal huske at jeg altid griber dig, også selvom du er gået ud af døren.

Kontakt mig og få hjælp

Det er så forskelligt hvordan vi reagerer på kropsbehandling, lige som vi alle er forskellige. Har du brug for at spørge om noget eller brug for en samtale, så skal du bare ringe. +45 24840965

Du må også gerne skrive en mail til mig via kontaktformularen her

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive fri og fuld af styrke og overskud.

Vi ses

 

 

.