Kropsterapi og stress

Stress forløsende kropsterapi. Sessionen varer 75 min. inkl. omklædning og indledende samtale.

Længerevarende stresspåvirkning kan gøre at du føler en mistet kontrol/ kontakt til kroppen.

Hvordan hjælper behandlingen dig med stress?

Når du oplever din krop har svært ved at slappe af, du er måske altid på vej til det næste eller kan ikke “tage dig sammen til noget” er dette tydelige tegn på at dit nervesystem er overbelastet. Det er ikke nødvendigvis stress, men en form for overbelastning.

 

Min behandling hjælper dig til at finde tilbage til at være mere neutral i det du oplever i kroppen samt i dine tanker. Jeg arbejder rolig og langsomt, for på den måde hjælper jeg kroppen med, at sætte tempoet ned. 

 

Ved fysisk berøring registrerer dit nervesystem alt hvad der sker i huden, og når vi “omfavner” huden beroligere vi automatisk kroppen. Tænk på hvordan det føles at være helt varm i kroppen, have et tungt tæppe over dig eller når du har sovet vildt godt. Vi har så mange sanser ovenpå og under huden som er forbundet til vores nervesystem. 

 

Jeg vil hjælpe dig til at skabe mere plads til dit åndedræt ved, at løsne spændinger, feks. omkring ryggen, guide dig til dybe indåndinger ned til maven/op i brystet, men altid med fokus på, at det skal føles rart og trygt for dig. 

Jeg arbejder roligt og langsomt, for på den måde hjælpes kroppen med, at sætte tempoet ned

 

Du må forvente at det tager mellem 3-5 behandlinger, inden du for alvor kan mærke en forandring, men allerede efter 1. behandling mærker de fleste en umiddelbar lettelse.

Kontakt mig nu, og slip ud af din overbelastning 

Har du spørgsmål eller tvivl, kan du ringe til mig på:  +45 24840965 eller skrive på: hej@sentidokropsterapi.dk

 

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive fri, fuld af styrke og overskud

Min egen oplevelse med stress

Jeg har selv været ramt af stress. Jeg havde symptomer som dårlig søvn, meget alert, træthed, svimmelhed, hovedpine og sukkertrang. Jeg oplevede at jeg virkelig havde det dårligt, men følte mig ikke stresset. ” Der er jo bare run på for tiden og det går over igen”

Jeg kunne ikke komme ud af sengen!

Med et vink med en vognstang kunne jeg ingenting.  Jeg blev da meget opmærksom på hvordan min krop havde det, jeg følte mig så udbrændt og psykisk udmattet.

Jeg  sygemelde mig og lavede nærmest intet i 3 måneder, og sagde derefter mit arbejde op. Det tog mig 1,5 år før jeg var klar til at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Det jeg gjorde, var min redning

Jeg startede til yoga, trods jeg virkelig syntes det var kedeligt. Min krop lærte at slappe af, komme væk fra hovedet, ned i kroppen og være i nuet. Det som virkelig gjorde det for mig var, at jeg lærte at mærke mig selv.  Mit hoved og min krop hang pludselig sammen som én enhed. Det store spørgsmål kom så, hvad så nu..

Min mave er min bedste ven

Jeg startede på uddannelsen som kropsterapeut hos Totum og sagde mit arbejde op. For jeg vil lære og jeg vil lave noget sjovt og inspirerende, og det må jeg sige at jeg gør.

Jeg oplever selvfølgelig stadig perioder med ekstra belastning, sådan er det jo at være menneske. Men at være i kontakt med min krop er et virkelig godt redskab til at kunne være og stå i svære og udfordrende situationer eller følelser i livet.

Indehaver , Sentido Kropsterapi